6 Aralık 2013 Cuma

En iyi Gergi Tavan İthalatçıları

Mimarlık sektörünün son günlerdeki hızlı gelişimi ve Türkiye'nin inşaat odaklı büyüme politikaları sonucunda her geçen gün yeni ve dekoratif aydınlatma ürünlerine olan ilgiyi arttırıyor. Gergi Tavan ürünü de hem bir aydınlatma, hem de dekorasyon ürünü olması sebebiyle bu ilgiden payına düşeni alıyor. Sayısı her geçen gün çığ gibi artan gergi tavan uygulamacıları içerisinde kalite, hız, profesyonellik ve ürün garantisi ile öne çıkan İtem Yapı USC Gergi Tavan Sistemleri de kuşkusuz bu firmalar içerisinde son günlerde adından en fazla söz ettireni.
Gerek yurt dışında aldığı ve tamamladığı dev projeler, gerekse yurt içinde çözüm ortaklarına sunduğu avantajlı fiyat ve hızlı ve sorunsuz uygulama çözümleri sayesinde USC Gergi Tavan Sistemleri'nin yıldızı tıpkı üretmiş oldukları gergi tavan sistemleri gibi gün geçtikçe daha parlak bir hale geliyor.

Halk arasında ve hatta sektörde gergi tavan sistemleri "barrisol tavan" veya "barisol aydınlatma" olarak bilinmesine karşın, ürünün dünya literatüründeki ve yapı kataloglarındaki ismi pvc gergi tavan sistemidir.

Barrisol markasının Türkiye pazarına ilk olarak giriş yapan gergi tavan markası olması sebebiyle ürünün ismi pazarda barisol gergi tavan olarak anılmakta, ancak alternatif firmaların pazarda sayısı arttıkça her geçen gün ürün doğru ismi olan pvc gergi tavan olarak anılmaktadır.